Velkommen til Jysk Lagerteknik

Ring (+45) 75 80 50 15

Satellitlager type Shuttle

satelitlager
Satellitlageret type Shuttle sikrer maksimal ydeevne på lageret. Satellitlageret er en semi-automatiseret løsning til kompakt pallelagring. Shuttle er den optimale løsning til opbevaring af paller med en stor mængde af samme varetype.

Det er et kompakt lagringsssystem designet til at maksimere gulvplads og rumhøjde. Samtidig minimeres de operative kørsler til og fra lastbilen. Shuttle-systemet giver mulighed for en automatiseret lagerstyring ved hjælp af sensorer, som tæller antallet af paller, der er lagret i satellitreolen.

Da operatørerne ikke behøver at befinde sig i reolgangene, er sikkerheden øget og påkørsler i reolerne minimeret. Paller kan lastes og losses kollisionsfrit, enten efter FIFO eller LIFO princippet, også i fryselagre op til -30 ° C. Systemet giver også mulighed for automatisk styring af lageret ved hjælp af sensorer til at tælle antallet af lagrede paller.

Fordelen ved Shuttle systemet er ligeledes en reduktion af operatørens tid på op til 50%. Dette sikres ved at generere et kontinuerligt håndteringsflow. Satellitsystemet maksimerer også pladsen og muliggør brugen af forskellige typer paller på samme bane. Placeringen af paller forbedres og lagerkapaciteten maksimeres. 

Kontakt os på tlf. 75805015 for yderligere information.

satelit_pallereoler