Velkommen til Jysk Lagerteknik

Ring (+45) 75 80 50 15

Mezzanin

Mezzanin med kontor      vægsystem       Mezzanin_dobbelt

Mezzanin på søjler:

En mezzanin er et platformsbyggesystem, som er velegnet til at udnytte lagerarealet optimalt. Mezzaninen kan benyttes frit uafhængig af reoler osv. og kan leveres med søjlespænd på op til 9 mtr. Normalt kræves en frihøjde på minimum 2500mm under mezzaninen og denne kan selvfølig forøges til det ønskede behov.

Vægsystem ovenpå eller under mezzanin:casette900

Vi kan opbygge rum ovenpå eller under mezzaninen med vor vægmodulsystem. Systemet består af stål sandwichelementer hvori der indgår vidue- og dørelementer. Systemet er lyddæmpende. 

Kan opbygges i flere etager:

Mezzaninen kan opbygges i flere etager. Der kan påbygges både ind- og udvendige trapper med forskellige bredder og hældninger. Der kan monteres et 1100mm højt gelænder med hånd- knæ og sparkliste ved frie sider. Vi tilbyder også specielle typer trapper og gelænder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige godkendte pallelsluser, som tilvejebringer en sikker ind- og udlastning af paller på mezzaninen.

Mezzanin kan leveres med belastninger fra 250kg - 1.500kg per kvm.

Brandkrav: Gulvbelægningen afhænger af brugen og sikkerheden. Jo større mezzanin (over 150kvm og > 25% af brandcelleareal), jo større krav stilles af brandmyndighederne til røggennemgang og brandsikring, det vil sige et gulv opbygget helt eller delvist af gitterriste og en indkapsling af den bærende konstruktion. Normalt leveres et 38mm spånpladgulv med hvid underside og en skridsikker højtrykslaminat overflade. En hvid underside øger lysmængden under mezzaninen. En kombination af begge gulve kan også være tilfældet.

Vi kan være behjælpelig med tegninger og tilbud på mezzaniner til alle formål og i alle dimensioner. Vi vil kunne oplyse en pris indenfor få timer.

Kontakt vor ekspert på denne mail: pk@jysklagerteknik.dk eller på tlf. 75805015 for at høre om de forskellige opbygninger og dine muligheder.

Klik her for at hente PDF brochure


            

Mezzanin                Trappe        vippeluge