Velkommen til Jysk Lagerteknik

Ring (+45) 75 80 50 15

Mezzanin

Mezzanin med kontor      vægsystem       Mezzanin_dobbelt

Mezzanin på søjler:

En mezzanin er et platformsbyggesystem, som er velegnet til at udnytte lagerarealet optimalt. Mezzaninen kan benyttes frit uafhængig af reoler osv. og kan leveres med søjlespænd på op til 9 mtr. Normalt kræves en frihøjde på minimum 2500mm under mezzaninen og denne kan selvfølig forøges til det ønskede behov.frihøjden kan selvfølge

Vægsystem ovenpå mezzanin:casette900

Vi kan opbygge rum ovenpå mezzaninen med vor vægmodulsystem. Systemet består af stål sandwichelementer hvori der indgår vidues- og dørelementer. Systemet er både brand- og lyddæmpende. 

Kan opbygges i flere etager:

Mezzaninen kan opbygges i flere etager. Der kan påbygges både ind- og udvendige trapper med forskellige bredder og hældninger. Der kan monteres et 1100mm højt gelænder med hånd- knæ og sparkliste ved frie sider. Vi tilbyder også specielle typer trapper og gelænder.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige godkendte palleluger, som tilvejebringer en sikker ind- og udlastning af paller på mezzaninen.

Mezzanin kan leveres med belastninger fra 250kg - 1.500kg per kvm.

Brandkrav: Gulvbelægningen afhænger af brugen og sikkerheden. Jo større mezzanin (over 150kvm og > 25% af brandcelleareal), jo større krav stilles af brandmyndighederne til røggennemgang og brandsikring, det vil sige et gulv opbygget helt eller delvist af gitterriste og en indkapsling af den bærende konstruktion. Normalt leveres et 38mm spånpladgulv med hvid underside og en skridsikker overflade. En hvid underside øger lysmængden under mezzaninen. En kombination af begge gulve kan også være tilfældet.

Vi kan være behjælpelig med tegninger og tilbud på mezzaniner til alle formål og i alle dimensioner.

Kontakt os på mail eller på tlf. 75805015 for yderligere informationer.

            

Mezzanin                Trappe        vippeluge