Velkommen til Jysk Lagerteknik

Ring (+45) 75 80 50 15

Rør-modulsystem

stål rørmodulsystem

Jysk Lagerteknik distribuerer og leverer rørmodulsystemet fra BeeWaTec RS by G.S-ACE i Danmark. Modulsystemet giver 1000-vis af muligheder for opbygning af effektive arbejdspladser og flowreoler i din virksomhed.

LEAN reol, flowreol, rørreol, ergonomisk reol, kært barn har mange navne. Konceptet består af kraftige stål- eller aluminiumrør, beslag og tilbehør. Hermed kan der opbygges reoler, vogne, borde osv. hvor kun fantasien sætter grænsen.

LEAN og KAIZEN principperne har i mere end 45 år kunne gennemføres ved at bemytte dette byggesystem til håndtering af en effektiv materialestyring.

Med det kendte KAIZEN princip (forandring til det bedre) er vort rørmodulsystem med til at forbedre effektiviteten i produktionen. Om det er i automatik-, levnedsmiddel-, maskin- eller andre brancher, hjælper rørmodulsystemet din virksomhed med at indføre LEAN princippet.

Ved at udnytte rørmodulsystemets mange fordele, opstår en slank og velorganiseret produktion med meget korte reaktionstider og høj fleksibilitet. Kvalitetsoptimering, omkostningsreducering samt tidsbesparelser er nogle af de konkurrencefordele, som systemet tilvejebringer.

Rørmodulsystemet kan konstrueres og opbygges på stedet og tilpasses dine individuelle behov. Udnyt dine og dine kollegaers praktiske erfaring til at finde svagheder i produktionen og løs selv problemet med rørmodulsystemet.

Opbygningen af rørreolerne er kun forbundet med brug af få resourcer. Efter en kort introduktion i systemet, er enhver medarbejder klar til at konstruere og opbygge løsninger og opstillinger. Jysk Lagerteknik kan selvfølgelig også levere nøglefærdige løsninger, og vi er til enhver tid behjælpelig med løsningsforslag, tegninger og tilbud.                  

rørsystem                         

(KLIK på dette katalog for at komme til brochureoversigt)                     (KLIK på dette katalog for at se rørmodulsystemet)

 

Kontakt os på mail eller på tlf. 75805015 for yderligere informationer.